Welkom bij Pavan-IT

Bij ons kunt u terecht

  • met al uw vragen;
  • voor vrijblijvend advies;
  • voor nieuwe en gebruikte computers en laptops;
  • voor een computer op maat;
  • voor alle computeronderdelen.

Over ons

Pavan-IT bestaat sinds 2007 en heeft zich gespecialiseerd in het deskundig oplossen van al uw computerproblemen. Pavan-IT heeft een eigen technische dienst en is in het bezit van de meest moderne diagnoseapparatuur. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk probleem op computergebied voor u oplossen.

In onze winkel kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies en informatie. U bent van harte welkom!

Onze werkwijze

Als u een probleem heeft met uw computer, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via e-mail info@pavan-it.nl of telefonisch op 070 323 6090. Samen met u maken we dan een eerste inschatting van het probleem. Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog een indicatie te kunnen geven van het probleem en de eventuele reparatiekosten. Als u daarmee akkoord gaat, plannen we een afspraak in zodat u de computer kunt komen brengen ter reparatie.

Onderzoekskosten

Als wij uw computer onderzoeken, kijken we met onze geavanceerde diagnoseapparatuur de gehele computers na o.a harde schijf, moederbord, geheugen, voeding. Zo krijgen wij een goed beeld van de conditie van uw computer. Ook kijken we in de computer zelf (of alles nog schoon is, en er zich niet te veel stof heeft verzameld (dit kan namelijk ook tot prestatievermindering leiden).

Door dit onderzoek geven wij u een precieze prijsopgave. De kosten voor dit onderzoek bedragen € 10,-.

Onze winkel

We hebben een eigen technische dienst, waar wij de reparaties uitvoeren. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een winkel, waarin wij allerlei computergerelateerde spullen verkopen. Denk hierbij aan randapparatuur (zoals modems, muizen en toetsenborden, routers, kabeltjes). Maar ook computers en laptops vindt u bij ons in de winkel. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte computers en laptops.

Winkeladres

Amandelstraat 37
2564 EW Den Haag
Telefoon 070 232 60 90

Webwinkel

Naast de winkel hebben wij ook op internet een webshop, waar u ook terecht kunt voor randapparatuur, onderdelen en nieuwe en tweedehands computers en laptops. U kunt online bestellen en wij doen onze uiterste best om bestellingen die voor 15.00 worden gedaan dezelfde dag nog te versturen.

Uiteraard kunt u uw bestelling ook komen afhalen in de winkel aan de Amandelstraat.

Webwinkeladres http://www.pavan-it.nl
E-mail info@pavan-it.nl