Pavan-IT Computers

Bij ons kunt u terecht

  • met al uw vragen;
  • voor vrijblijvend advies;
  • voor nieuwe en gebruikte computers en laptops;
  • voor een computer op maat;
  • voor alle computeronderdelen.
  • Reparatie

Over ons

Pavan-IT bestaat sinds 2007 en heeft zich gespecialiseerd in het deskundig oplossen van al uw computerproblemen. Pavan-IT heeft een eigen technische dienst en is in het bezit van de meest moderne diagnoseapparatuur. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk probleem op computergebied voor u oplossen.

Onze werkwijze

Als u een probleem heeft met uw computer, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via e-mail info@pavan-it.nl, telefonisch/WHATSAPP 06 100 579 11. Samen met u maken we dan een eerste inschatting van het probleem. Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog een indicatie te kunnen geven van het probleem en de eventuele reparatiekosten. Als u daarmee akkoord gaat, plannen we een afspraak in zodat u de computer kunt komen brengen ter reparatie.

Onderzoekskosten

Als wij uw computer onderzoeken, kijken we met onze geavanceerde diagnoseapparatuur de gehele computers na o.a harde schijf, moederbord, geheugen, voeding. Zo krijgen wij een goed beeld van de conditie van uw computer. Ook kijken we in de computer zelf (of alles nog schoon is, en er zich niet te veel stof heeft verzameld (dit kan namelijk ook tot prestatievermindering leiden).

Door dit onderzoek geven wij u een precieze prijsopgave.

Onze Locatie

Wij hebben een eigen technische dienst, waar wij de reparaties uitvoeren. Daarnaast bieden wij ook Hulp op afstand. Lekker makkelijk! wij loggen in u drinkt een bakje koffie en wij lossen in de tussentijd online uw probleem op!