Wat mag je verwachten van een refurbished laptop of computer?

Renewed producten zijn inmiddels een groot succes gebleken. Niet te onderscheiden van nieuw, de nieuwste specificaties en voor erg lage prijzen. Renew producten bij Pavan-IT Computers zijn onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole en niet van nieuw te onderscheiden. Dat beloven we!

Kwaliteitscontrole loont!

Nu gaan wij als Pavan-IT Computers  nog een stap verder. Omdat elk renew/refurb door ons uitvoerig wordt bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten is ons opgevallen dat er incidenteel licht beschadigde varianten tussen zitten. Dit zijn bijvoorbeeld resten van promo-materiaal op de kap, of een klein krasje op de zijkant bij het verplaatsen van het product nadat deze op demo heeft gestaan in de winkel.
Normaal gingen alle licht beschadigde exemplaren retour afzender, echter bieden wij deze revisie producten nu met 1 jaar garantie aan op de laagst mogelijke prijzen. Houd rekening met een licht gebruiksspoor, maar ook met de allerbeste prijzen. Hiermee valt het voor ons onder refurbished producten.

Waar op te letten bij uw bestelling?

  • Staat er “refurb” in de artikelomschrijving/titel/ dan kan het artikel lichte gebruikssporen bevatten.
  • Uw garantie is standaard 1 jaar op deze producten, een 2e jaar garantie is mogelijk voor €45,-
  • We maken binnen refurbished onderscheid tussen 3 “grades”

refurb grades

  1. Refurb gold, afgekort “RG”. Producten in 100% nieuwstaat qua uiterlijk maar door leeftijd of verpakking niet als nieuw te verkopen.
  2. Refurb silver, afgekort “RS”. Producten met lichte gebruikerssporen.
  3. Refurb bronze, afgekort “RB”. Producten met duidelijke gebruikerssporen.
RB-details

Voorbeeld van wat u kunt verwachten van RB.