Het keurmerk van ICTWaarborg

ICTWaarborg logoIedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven. Pavan-IT is aangesloten bij ICTWaarborg. Zo kunt u naast de goede service en advies van Pavan-IT ook nog eens rekenen op de zekerheid van dit keurmerk.

ICTWaarborg biedt u alles wat u van een goed ICT-bedrijf mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat u bij hen terecht kunt met al uw vragen op ICT-gebied. Zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld. Zekerheid dat, als er ondanks hun inzet toch een probleem ontstaat, ICTWaarborg gepaste regelingen kent om tot een oplossing te komen.

Zekerheid in een tijd dat er geen zekerheden meer lijken te bestaan. Zelfs wanneer een gecertificeerde ICTWaarborgdeelnemer failliet gaat. Normaal kunt u dan nergens meer terecht, maar in dat geval kunt u altijd nog terugvallen op de zekerheden die ICTWaarborg u biedt.

Algemene voorwaarden ICT Waarborgfonds

Pavan-IT is ingeschreven bij het ICT Waarborgfonds. Zij hebben hun eigen Algemene Voorwaarden: klik hier om de Algemene Voorwaarden van ICT Waarborg te downloaden als pdf.